Designlite.dk


Ejet af: MLK Belysning

Hjemmeside: www.designlite.dk

E-mail: info@designlite.dk

Vurdering:

Hvem er de?
Menneskene bag designlite.dk er MLK Belysning, der ligger på Sct. Jørgens Bakke 17 i Holstebro. Firmaet er 35 år gammelt og har nu besluttet sig for at begynde med et onlinesalg af lamper på nettet. Med deres mange år bag disken i butik har de stor erfaring inden for faget. De kan kontaktes på telefon 97420476 mandag-torsdag fra 9.30-17.00, fredag fra 9.30-17.30 og lørdag fra 10.00-13.00.

Levering og forsendelse
De fleste lamper leveres inden for 2-5 hverdage, og for varer, der ikke er på lager, gælder en lidt længere leveringstid. Forsendelse koster 50 kr, men for køb over 300 kr er fragten gratis.
Reklamations- og returret: Der er 2 års reklamationsret på lamper fra designlite.dk. Man har de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret, og designlite.dk tilbagebetaler beløbet, hvis varen returneres i ubrudt, original emballage.

Priser
Det er svært at finde varer under grænsen ved de 300 kr, hvor man selv betaler fragt. Det er designer lamper og designerpriser, men dog inden for rimelighedens grænser. Der findes designerlamper til enhver pengepung. Desuden har de en side med tilbud, hvor man nemt kan gøre et godt køb. Det er ikke de mindst populære lamper, der sættes i udsalg, men derimod nogle af de eftertragtede.

Udvalg
Der er et stort udvalg både af kategorier og designere på siden. Der er alle de obligatoriske kategorier – og lidt til. Desuden omfavner de både de store og små, danske og udenlandske designere. Bl.a. er Le Klint, Piet Hein, Rotaliana og Nordlux repræsenteret. Det er altså både muligt at lede under designer og under kategori. Det gør, at alle –uanset hvad de søger – har stor mulighed for nemt og hurtigt at finde det.
Herudover er der også mulighed for at købe lyskilder, skærme, LED pærer og andre reservedele.

Opbygning af siden
Det er en rigtig fin hjemmeside med god opbygning. Den er overskuelig og nem at finde ud af. Rart, at man både kan lede under kategori og designer. Dog burde designerne være stillet i alfabetisk rækkefølge. Det andet bliver en smule rodet, og det er svært at gennemskue, hvilke designere de har. Siden har en del farver, og looket er på kanten til at blive en smule rodet. Den kommer til at fremstå lidt discount-agtig, i stedet for den gode forhandler af eksklusive designer lamper, den egentlig er. Der er ikke så mange oplysninger til hver lampe, men til gengæld en fin tekst, der giver kunden et indtryk af, hvad de får, når de køber denne lampe.
Det er muligt at betale med 6 forskellige slags betalingskort, hvilket gør, at de taler til en bred kundekreds, hvor stort set alle kan være med.

Ekstra/Andet
Man kan tilmelde sig et nyhedsbrev, hvor man pr. mail modtager de nyeste opdateringer fra hjemmesiden.
Samlet vurdering: Erfaringen skinner klart igennem hos designlite.dk. De har styr på deres klassikere og på, hvad der netop nu rører sig. De omfavner et bredt område inden for design lamper. De formår at skabe en ægthed og tillid fra kunden. Det eneste man kunne påpege, er det lidt flagrende design af selve hjemmesiden. Det afspejler ikke den store troværdighed, stabilitet og erfaring, som de egentlig virker til at besidde. Desuden kunne de også godt have lidt flere oplysninger om designerne. Kunder, der køber eller kigger efter designer lamper, ønsker ofte at have historien og fortiden med. Det er noget af, der er unikt ved designer lamper. Der ligger en forhistorie gemt bag især de gamle klassikere. Desuden yder de en stor service til kunderne, der bl.a. indbefatter fri fragt ved køb på over 300 kr,og ingen krav på betaling før lamperne er sendt. Det er de små ekstra ydelser, der gør, at kunden vender tilbage gang på gang.
Alt i alt en rigtig fin hjemmeside med god erfaring og ekspertise inden for designlamper. Designlite.dk er bestemt et besøg hver – og det er absolut ikke uden grund, at de får fem ud af fem stjerner.

DesignLampeGuide karrakter: 5 ud af 6