HelbergDesign.dk

Ejet af: Susanne Helberg

Hjemmeside: www.helbergdesign.dk

Kategori: Design møbler og lamper

E-mail: mail@helbergdesign.dk

 

Hvem er de?

Helberg Design er en online såvel som en fysisk butik, som ligger i hjertet af Frederikshavn på Kirkepladsen. Susanne Helberg er indehaveren af butikken, og med hendes store viden om indretning, rum, design og belysning, har hun skabt en flot butik såvel som webshop med et flot udvalg af lamper og andre design-møbler med mere. Der hvor Helberg Design også især gør sig bemærket er i forbindelse med at udse unikaprodukter, som kan give et hjem et personligt præg. Du kan også altid få kompetent vejledning af Susanne ved enten at skrive til hende på mail@helbergdesign.dk eller ringe på 98 80 20 80. Du kan altid fange én fra Helberg Design i åbningstiderne, som er mandag-fredag kl. 10-17:30 og lørdag kl. 10-14 samt første søndag i måneden.

 

Levering og forsendelse

Når du bestiller en vare enten på webshoppen eller i butikken, bliver din bestilling normalt behandlet indenfor 24 timer, og hvis du bestiller inden kl. 13:00, så sender de varen samme dag, hvis varen er på lager. Hvis varen er midlertidigt udsolgt, så fremgår det på varen, at der er mere end 3 dages leveringstid. Der er altså hurtig og god leverings-service hos Helberg Design. Når man køber for 750 kr. og derover, så bliver varen leveret fragtfrit. Læs meget mere om deres fragt lige her: http://helbergdesign.dk/forretningsbetingelser/fragt

Reklamations- og returret

Skulle man som kunde af en eller anden grund have brug for at benytte sig af sin reklamationsret, så giver Helberg Design 24 måneders fuld reklamationsret. Man kan fortryde sit køb inden for 14 dage ved returnering af varen i original emballage og få pengene tilbage. Læs mere om fortrydelsesretten hos Helberg Design her: http://helbergdesign.dk/forretningsbetingelser/fortrydelsesret

Priser

Hos Helberg Design finder du designprodukter og –lamper, og du kan finde produkter i alle prisklasser. Generelt for alle produkterne er, at man får et produkt af meget høj kvalitet i et flot design lavet af rigtig gode materialer.

Udvalg

Udvalget er stort, men også anderledes. Susanne Helberg har nemlig øje for det unikke og holder øje med nye fund, nye designere og mærkere. Når du kigger udvalget igennem, danner der sig et meget unikt og personligt indtryk af butikken. Du finder nemlig både mange af de kendte mærker og navne, men du finder også rigtig mange mindre kendte navne, som besidder en masse sjæl og personlighed. Et godt eksempel er blandt andet Leaf lampen fra Muuto.

Opbygningen af siden

På webshoppen får man også hurtigt indtryk af, at der er rigtig mange produkter på siden, men menu-opdelingen og sorteringsmulighederne gør det overskueligt. Man kan eksempelvis sortere efter mærke, farver og pris. Til hver kategori og mærke er der også en solid tekst om varetypen eller mærket. Det kan være lidt vanskeligt at handle efter mærke – men Helberg har rigtig gode mærker – f.eks. kan du se alle de dansk designede Hay produkter lige her.

Ekstra/Andet

På Helberg Design webshoppen er der en inspirationsside, hvor der ofte kommer nye inspirationssider, der passer til sæsonen. Her kan man med fordel holde sig opdateret om tidens trends og få inspiration til gaveideer, indretningen med mere.

Samlet indtryk

Det første, der virkelig falder i øjnene i forhold til denne butik, er, at den har personlighed og sans for æstetik såvel som kundeservice. Helberg Design har fingeren på pulsen og er altid med på, hvad der sker indenfor design-verdenen både nu og frem i tiden. De kan dog mere end det, for de kan også fange det personlige og unikke, således man altid kan finde noget på webshoppen eller i butikken, som passer ind i et personligt hjem. Du får også en god service både via chatten på deres hjemmeside, via telefonen og mail samt i den fysiske butik, hvor du altid kan få en mening, vejledning eller design-tip med på vejen.

DesignLampeGuide.dk karakter: 6 ud af 6