LampeExperten.dk


Ejet af: ElGården Varde
Hjemmeside: www.lampeexperten.dk
Kategori:
Designer lamper
E-mail:
mail@lampeexperten.dkVurdering:

Hvem er de?
Folkene bag lampeexperten.dk er El-Gården A/S, som er kreds af 13 el-installatører fra Varde-omegnen i Vestjylland. El-Gården, der har hjemsted på Nordre Boulevard 92 i Varde, fungerer som showroom og indkøbssamarbejde for de 13 installatører og har gjort det siden 1972. Derfor nyder lampeexperten.dk godt af den store og brede erfaring, som har drevet El-Gården i mange år.Det er muligt at få råd og vejledning på telefon 75222597 mandag-torsdag fra 9.30 til 17.30, fredag 9.30 til 18.00 og lørdag 9.30-14.00. Desuden kan de også træffes på emailadressen mail@lampeexperten.dk.

Levering og forsendelse
Bestillingen ekspederes almindeligvis inden for et døgn, og kunden kan forvente at modtage sin designer lampe inden for 3-4 dage, da alle lamper er på lager. Lampeexperten.dk er åbne for at levere til udlandet, herunder Grønland og Færøerne mod forudgående aftale. Ved køb over 1000kr er leveringen fragtfri.

Reklamations- og returret
Lampeexperten.dk giver 2 års fuld reklamationsret, hvis der mod forventning skulle opstå fejl eller mangler uden, at lampen har lidt under uhensigtsmæssig brug eller håndtering. Det er muligt at fortryde sit køb inden for 14 dage, og ved returnering i oprindelig og ubeskadiget emballage betaler lampeexperten.dk alle pengene tilbage.

Priser
Lampeexperten har designer lamper til mange forskellige priser, men har ofte sat prisen ned på udvalgte lamper. Herudover kører de med et princip, de kalder ”Månedens Tilbud”, hvor yderligere designer lamper er sat på tilbud.

Udvalg
Hos lampeexperten.dk findes et lille, men udsøgt udvalg af designerlamper. Udvalget har i den sidste tid vokset sig større og større – dog uden at gå på kompromis med de designerlamper, der vælges. Det virker ikke til at være tilfældige designere eller lamper, men derimod kendte og eftertragtede designere. Især deres udvalg af Le Klint lamper er imponerende, men også deres sans for at finde nye designere fra udlandet, heriblandt Rotaliana fra Italien.
Udvalget kunne dog godt være lidt større. Selvfølgelig er der tale om udvalgte designer lamper, men derfor er det stadig vigtigt, at der er lidt at vælge mellem.
Desuden forhandler de også enkelte lampetilbehør og en smule brugskunst.

Opbygning af siden
Designet er holdt i en elegant stil, og det er nemt at finde rundt. Man kan både lede under lampetype og designer. Der er utrolig god beskrivelse af både designere og ikke mindst lamper. Som kunde får man alt med lige fra mål og materiale til lampens oprindelse, anvendelse og fordele. Det er nemt at surfe rundt og kigge lidt på må og få og få inspiration.
Det er muligt at betale med 6 forskellige betalingskort på siden.

Ekstra/Andet
Der er flere uddybende beskrivelser af de forskellige designere. Siden bliver ofte opdateret med nye lamper og flere beskrivelser.

Samlet vurdering
Det er tydeligt, at det er en jysk virksomhed, der står bag lampeexperten.dk. De har en stor ekspertise inden for design lamper, er troværdige og har sans for, hvad der er populært og ikke mindst, hvad der har potentialet til at blive det. Jyskheden afspejler sig også i en utrolig stor service, der nærmer sig meget den, man får i en fysisk butik. Der er gode muligheder for at træffe dem, også efter de fleste andre butikker har lukket. På hjemmesiden bliver der også sat en stor ære i at informere og hjælpe kunden til det rette valg. Det eneste minus, der kan tilskrives lampeexperten.dk må være, at udvalget endnu er ret begrænset.

DesignLampeGuide.dk karrakter: 6 ud af 6

Ekstra/Andet
Der er flere uddybende beskrivelser af de forskellige designere. Siden bliver ofte opdateret med nye lamper og flere beskrivelser. Som ekstra viden er El-Gården i Varde en del af El-Salg, som også selv er på nettet med en online shop. Her kan man købe hvidevarer til billige priser såsom vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, opvaskemaskiner og også andre mindre produkter som strygejern og kaffemaskiner. De fører alle de kendte producenter som blandt andre Bosch, AEG, Vestfrost, Scandomestic, Gorenje og Gram. Inden for hver kategori har de udvalgt de tre bedste maskiner, heraf hjemmesidens navn. Det er den samme gode service, der bygger på mange års erfaring kombineret med stor faglig viden, præcis som man oplever det hos Lampeexperten.